A+
a-
Seminārs - "Nākotnes digitālās tendences un mākslīgais intelekts skolu vadībā" veiksmīgi noslēdzies

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

16.02.2024

Seminārs - "Nākotnes digitālās tendences un mākslīgais intelekts skolu vadībā" veiksmīgi noslēdzies

Priecājamies dalīties ar jums par vakardienas notikumu - direktoru profesionālās pilnveides semināru "Nākotnes digitālās tendences un mākslīgais intelekts skolu vadībā", kas norisinājās mūsu tehnikumā!

Semināra laikā mūsu godājamiem dalībniekiem bija iespējā iegūt dziļāku izpratni par digitālajām tendencēm, kas ietekmē mūsdienu izglītības sistēmu, kā arī uzzināt vairāk par mākslīgā intelekta pielietošanu skolu vadībā.

Mums bija liels prieks klausīties Latvijas Karjeras attīstības atbalsta asociācijas Valdes priekšsēdētājas Intas Lemešonokas iedvesmojošo uzrunu par "Šodienas absolventiem nākotnes darba tirgum", kā arī dzirdēt ekspertu viedokļus par profesionālo izglītību un starptautisko sadarbību no mūsu tehnikuma karjeras izglītības vadītāja Artura Homina un starptautiskās sadarbības centra vadītājas Zanes Saukānes.

Īpašu atzinību pelnīja semināra dalībnieks, un tehnikuma absolvents, Jānis Aizpurietis, kurš dalījās ar savu pieredzi un idejām par mākslīgā intelekta izmantošanu skolu vadībā. Viņa ieskats un padziļinātā izpratne par šo tēmu bija ļoti iedvesmojoša un informējoša visiem klātesošajiem.

Pasākumu noslēdza praktiskā meistarklase, kurā mēs ne tikai apguvām jaunas prasmes, bet arī veidojām stiprus sadarbības saites, kas nākotnē kalpos par pamatu jauniem inovatīviem projektu risinājumiem mūsu izglītības iestādēs.

Vēlamies izteikt lielu pateicību visiem dalībniekiem par aktīvu līdzdalību, augsto interesi un konstruktīvo domu apmaiņu. Mēs esam pārliecināti, ka šis seminārs kalpos par iedvesmas avotu un stimulu turpmākajā profesionālajā darbā.

Ceram, ka seminārs bija tikpat noderīgs un iedvesmojošs arī jums, un gaidām ar nepacietību turpmākas sadarbības iespējas nākotnē!

***Preses relīzi viedojis mākslīgas intelekts (ChatGPT)***

LKAAA_Prezentacija.pdf

LKAAA_Prezentacija.pdf

Profesionala_izglitiba_ka_iespeja-RTRIT_15_02_1_compressed.pdf

Profesionala_izglitiba_ka_iespeja-RTRIT_15_02_1_compressed.pdf