A+
a-
Sieviešu dienas Lend to Learn seminārā atzinību gūst mūsu skolotāja Inese Bedeice

Aktuāli

12.03.2019

Sieviešu dienas Lend to Learn seminārā atzinību gūst mūsu skolotāja Inese Bedeice

8.marts tika aizvadīts Gemoss semināru zālē ar Lend to Learn jau trešo pasākumu. Šoreiz ar savu pieredzi un prasmēm izmantot PolyScience tehnoloģijas dalījās trīs daiļā dzimuma pārstāves – Ina PoliščenkoSvetlana Riškova un VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" skolotāja Inese Bedeice.

Šefpavāru pusdienās katra dalībniece bija sagatavojusi vienu maltīti, kas gatavota ar kādu no PolyScience tehnoloģijām, taču visas trīs bija viensiprātis, ka ar jebkuru no ierīcēm darbs virtuvē noris raitāk un kvalitatīvāk.

Šefpavāru pusdienas noslēdza Inese Bedeice no Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikuma, pasniedzot desertu, kura tapšanā izmantots dūmotājs Smoking Gun Pro. Līdz šim Inese ar šādu tehnoloģiju virtuvē nebija strādājusi, bet atzinusi, ka ar to varot panākt ļoti labu dūmu garšu teju jebkuram produktam, jo īpaši piena, kas labi uzsūc dūmiem raksturīgās īpašības. Inese semināra klātesošos priecēja ar siera kūkas desertu, kas pasniegts ar dūmotu, tecinātu krējumu un ziemas ķiršiem.

Pusdienu baudītāji veica balsojumu un lēma, ka dūmotāju Smokin Gun Pro pelnījusi Inese Bedeice, kas turpmāk par tehnoloģiju vērtīgumu restorāna virtuvē mācīs saviem audzēkņiem, ne vairs tikai teorētiski, bet arī praktiski.