A+
a-
RTRIT saņem starptautisku apbalvijumu nominācijā "Labākā tūrisma un viesmīlības izglītības iestāde mācībām"

Aktuāli

24.10.2023

RTRIT saņem starptautisku apbalvijumu nominācijā "Labākā tūrisma un viesmīlības izglītības iestāde mācībām"

Esam gandarīti paziņot, ka esam saņēmuši prestižu apbalvojumu no žurnāla LUXLife Magazine - pasaules mēroga konkursā, kurā vērtē un piešķir apbalvojumus viesmīlības un tūrisma nozarēm nominācijā “Best Education Institution for Hospitality & Turism Studies”/ “Labākā tūrisma un viesmīlības izglītības iestāde mācībām”

Šis apbalvojums ir ievērojams apliecinājums mūsu centieniem un izcilībai viesmīlības un tūrisma nozarē. Šis apbalvojums ir arī atzinība mūsu darbiniekiem. Tas ir panākums, kas iedvesmo mūs turpināt iesākto ceļu uz izglītības iestādi, kas māca un mācās, ir prestiža, uz ilgtspējīgu attīstību un izcilību orientēts vadošais partneris starptautiskajā profesionālās izglītības vidē tūrisma, viesmīlības, ēdināšanas un pārtikas ražošanas jomās

Liels paldies visiem mūsu sadarbības partneriem, kuri ir mūs atbalstījuši ceļā uz šo goda apbalvojumu. Sakām lielu PALDIES mūsu kolektīvam par viņu profesionālo darbu un ieguldījumu. Tas ir liels solis uz priekšu mūsu mērķa sasniegšanā piedāvāt pasaules mēroga viesmīlības un tūrisma pakalpojumus.

LUX ir Lielbritānijas žurnāls, kas sevi pozicionē kā augstākās kvalitātes dzīvesveida izdevumu, ko 2015. gadā dibināja izdevniecība AI Global Media Ltd. Izdots tirāžā 94 000 eksemplāru visā pasaulē, LUXlife pievēršas plašam tematiskajam diapazonam, kas ietver luksusa dzīvesstila nozares jautājumus, rakstot par modi, skaistumkopšanu, augstās klases ēdināšanu, ceļojumiem, elitāriem nekustamo īpašumu un daudz ko citu.