A+
a-
Aizvadīts starppriekšmetu konkurss "Cauri gadsimtam..."

Aktuāli

18.01.2024

Aizvadīts starppriekšmetu konkurss "Cauri gadsimtam..."

Šodien, tehnikumā, norisinājās starppriekšmetu konkurss “Cauri gadsimtiem…”. Pasākums bija veltīts jauniešiem, lai veicinātu interesi par Latvijas vēsturi, kultūru un valsts valodu, vienlaikus dodot iespēju viņiem radoši izpausties un dalīties savās zināšanās par latviešu vēstures un kultūras procesiem, valodu un literatūru.

Kopā izdevās pulcēt 15 aizraujošas komandas, kopā 67 jauniešus, kuri ar lielu entuziasmu un dedzību piedalījās konkursa uzdevumos un aktivitātēs. Šīs komandas ne tikai parādīja savas zināšanas, bet arī radīja neaizmirstamus brīžus, daloties savās prasmēs risinot kopīgus uzdevumus.

Konkursa rezultāti:

  1. vieta - Grupai TK22-1/2
  2. vieta - Grupai ST23-1/2
  3. vieta - Grupai KM22-1/2

Paldies Vispārizglītojošo mācību priekšmetu nodaļas Sociālo zinātņu un vēstures, Latviešu valodas un literatūras skolotājām Maritai Bogotai, Ilondai Dunajevai, Zentai Gūtmanei, Solvitai Jermakai, Mārītei Višņevskai, Sabiedrības un cilvēku drošība skolotājām Gunai Einausei, Dagnijai Timulei, Valodas, kultūras izpratne un izpausmes skolotājai Dacei Kursītei.

Liels paldies arī direktores vietniecei audzināšanas darbā un kultūrizglītības jomā Ludmilai Ļevančukai par atbalstu konkursa organizēšanā un veiksmīgā pasākuma īstenošanā.

Mēs esam lepni par visiem dalībniekiem, kuri piedalījās konkursā un piepildīja to ar pozitīvu enerģiju un aizraujošu sacensību gaisotni. Lai šis konkurss būtu tikai sākums jaunajiem piedzīvojumiem un zināšanu gūšanai!