A+
a-
“Kas apslēpts ēdienu nosaukumos?” Viļņas Tūrisma un komercdarbības skolas skolotājas meistarklase

Aktuāli

31.05.2019

“Kas apslēpts ēdienu nosaukumos?” Viļņas Tūrisma un komercdarbības skolas skolotājas meistarklase

29.05. VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” notika meistarklase “Kas apslēpts ēdienu nosaukumos?”, kuru vadīja, Viļņas Tūrisma un komercdarbības skolas kulinārijas skolotāja Vida Bingelyte. Meistarklasē piedalījās viesi - audzēkņi un pedagogi no Ukrainas, kas šobrīd atrodas Latvijā savas vizītes ietvaros, mūsu tehnikuma audzēkņi, skolotāji un darbinieki. Meistarklases laikā tika atklāti kulinārijas noslēpumi, kā pagatavot neaprakstāmi gardu lasi, kas tiek pasniegts ar bezglutēna majonēzi, uzkodas ar svaigiem tomātiem, salātus ar cūkgaļu un grūbām un vieglus desertus, rotātus ar margrietiņām un svaigām ogām. Visi meistarklases dalībnieki varēja pasmelties jaunas idejas un inovatīvas receptes, ko var pagatavot ikviens arī mājās.