A+
a-
Ciemošanos Rušonas pamatskolā

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

09.02.2024

Ciemošanos Rušonas pamatskolā

8.februārī, P-1EK23 grupas audzēknis Dāvis Mileika un P-E20 grupas audzēkne Daniela Abzalone kopā ar skolotāju Ingu Promu apmeklēja savu iepriekšējo izglītības iestādi Rušonas pamatskolu, lai dalītos pieredzē par izglītības iespējām un savām skolas gaitām mūsu tehnikumā.

Daniela nodemonstrēja galda klājumu, ieinteresējot pamatskolas audzēkņus Pavāra un Viesmīlības pakalpojumu speciālista profesijās. Dāvis aizrautīgi stāstīja par profesijas iegūšanās iespējām 1 gada laikā.

Pamatskolas audzēkņi uzdeva dažādus jautājumus par izglītības iespējām, tehnikuma pasākumiem un dzīvi RTRIT. Jaunieši arī labprāt baudīja mūsu topošo konditora palīgu piedāvātos saldumus.

Tikšanās notika draudzīgā un pozitīvā gaisotnē, jo esošajiem pamatskolas audzēkņiem bija liels prieks satikt savus bijušos skolas biedrus un skolotājiem lepnums par, nu, jau mūsu tehnikuma audzēkņiem, kuri ir auguši profesionāli un pilnveidojušies kā personības.

No 29.01. - 01.03.2024. mūsu tehnikumā un ārpus tā, strādāsim ar jauniešiem, lai palīdzētu viņiem izprast "Ko darīt pēc ...?" gan pēc vispārējās pamatizglītības saņemšanas gan pēc RTRIT absolvēšanas.