A+
a-
Tehnikuma labākajiem audzēkņiem tika pasniegtas naudas balvas no SIA ,,Lanordija”

Aktuāli

20.01.2020

Tehnikuma labākajiem audzēkņiem tika pasniegtas naudas balvas no SIA ,,Lanordija”

10.01.2020. VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" labākajiem audzēkņiem: Patrīcijai Jasinskai, Lindai Vagrei no grupas EK17-5/6 – skolotāja Inga Kurša. Amandai Andersonei, Svetlanai Ļebedjevai,  Angelinai Jeršovai no grupas M16, Agnesei Krotei no grupas EK18 un  Diānai Lukjanovičai no grupas M18 – skolotāja Līga Rugāja, tika pasniegtas naudas balvas no  sadarbības partnera SIA ,,Lanordija”.

        Audzēkņi tika apbalvoti par savu profesiju – Maizes un miltu izstrādājuma speciālists, Konditors un Ēdināšanas pakalpojumu speciālists popularizēšanu un piedalīšanos profesiju konkursos. Balvas pasniedza Marijas ielas struktūrvienības vadītājs Ziedonis Siksna.

         Naudas balva dos iespēju iegādāties SIA ,,Lanordija” preces  - maizes un miltu uzlabotājus, konditorejas izstrādājumu maisījumus, dekorus, pildījumus, riekstus, žāvētus augļus un citas preces 50.00 eiro apmērā.

Izsakām lielu pateicību SIA ,,Lanordija” direktoram Agrim Rudmiezim, Lielo klientu vadītājai Ivetai Zalānei un kolektīvam.