Erasmus+ mācību mobilitāte Beļģijā - labās prakses piemērs
Topošās konditores Daniela Brieže un Elvīra Piziča devās piecu mēnešu mobilitātē uz Beļģiju, projekta Nr. 2021-1-LV01-KA121-VET-000011705 ietvaros. Antverpenes provinces...
Topošās konditores Daniela Brieže un Elvīra Piziča devās piecu mēnešu mobilitātē uz Beļģiju, projekta Nr. 2021-1-LV01-KA121-VET-000011705 ietvaros. Antverpenes provinces...
Mūsu skolas absolventi – Aivis un Vadims devās piecu mēnešu Erasmus+ PRO mobilitātē uz Islandi, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros. Pirmajās ierašanās dienās...
Desmit meitenes no mūsu tehnikuma devās divu nedēļu mobilitātē uz Slovēniju, Erasmus+ projekta Nr. 2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros. Meitenēm bija iespēja iepazīties ar...
Topošais pavārs Ruslans Jegorenko pavadīja piecu mēnešus Erasmus+ PRO mobilitātes Minhenē, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros. Pirmais pavadītais mēnesis...
No 13. - 22. aprīlim, savu Erasmus+ programmas mācību mobilitāti maizes un miltu izstrādājumu un konditorejas jomā iziet divas skolotājas no Tartu Vocational College. Mobilitātes...
Projekta Hybake mērķis ir ne tikai sniegt kulinārijas ieteikumus, bet arī veicināt kultūru apmaiņu starp projektā iesaistītajām valstīm - Somiju, Latviju, Lietuvu, Slovēniju un...
Šodien, 14. aprīlī, tehnikumu apmeklēja projektu vadītāja un skolotājs no profesionālās izglītības iestādes Teplicē, Čehijā. Viesi ieradās, lai iepazītos ar tehnikumu un uzsāktu...
Šodien Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу notika Latvijas kulinārijas diena. Pasākumā piedalījās jaunieši, kuri Erasmus+ programmas...
Otrais RTRIT rīkotais starptautiskais profesionālās meistarības konkurss profesionālās izglītības iestāžu jauniešiem “Learn, Know, Do, Can, Show” ir veiksmīgi noslēdzies. Sveicam...
Par to pārliecinājās atvērto durvju dienas pasākumu dalībnieki, kuri tehnikumā viesojās 17.03.2023. Visiem interesentiem bija ekskluzīva iespēja paviesoties mūsu tehnikuma VR...