A+
a-

Aktivitātes

Veiksmīgi noslēgusies pirmā mācību aktivitātes “English Language and Sustainability” diena, kas paredzēta profesionālās izglītības skolotājiem.

Mācību aktivitātes sākumā, dalībniekus sveica VESK direktors Saulius Zybartas, vēlāk, RTRIT Starptautiskā sadarbības centa vadītāja Zane Saukāne, vadīja mācību aktivitātes un...

Read more >> 20.03.2024
Labās prakses piemērs no Dānijas

No janvāra līdz februārim, piecu nedēļu garā Erasmus+ mobilitātē Dānijā, viesmīlības mācību programmas audzēkņi Renārs Mellups, Enija Lazdiņa, Valērija Mihejeva un Marta Īspētere...

Read more >> 14.03.2024
Tenerifes labās prakses piemērs

Uz Tenerifi, Spānijā, pilnveidot savas digitālā mārketinga prasmes, devās vairāki RTRIT audzēkņi. Audzēkņi izbaudīja salas piedāvātas atpūtas iespējas, lieliskos salas skatus un...

Read more >> 14.03.2024
Ungārijas labās prakses piemērs

Topošās viesu apkalpošanas speciālistes Samanta Vāgentroca un Laura Ozoliņa 5 mēnešus pavadījušas Ungārijā Erasmus+ PRO prakses mobilitātē, projekta...

Read more >> 13.03.2024
Erasmus+ PRO mobilitāte Beļģijā

Projekta Nr.2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros, Erasmus+ PRO mobilitātē uz Beļģiju ir devušies mūsu skolas konditori un pavāri. No februāra līdz maijam viņi pilnveidos savas...

Read more >> 12.03.2024
Erasmus+ PRO mobilitāte Tenerifē

Saulainajā Tenerifē, Spānijā, no februāra līdz maijam, mūsu tehnikuma audzēkņi, topošie konditori un pavāri, pilnveido savas praktiskās prasmes Erasmus+ PRO mobilitātē, projekta...

Read more >> 12.03.2024
Erasmus+ labās prakses piemērs no Zviedrijas

Pagājušajā semestrī 3 mēnešu Erasmus+ prakses mobilitātē uz Gēteborgu, Zviedriju, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros, bija devusies topošā pavāre Lizete Liepiņa....

Read more >> 08.03.2024
Tenerifes labās prakses piemērs

Nupat ir noslēgusies Santas Lauras Cīrules, Danielas Sīles un Marijas Laptevas 5 mēnešu Erasmus+PRO mobilitātes prakse Tenerifē, Spānijā, projekta Nr....

Read more >> 07.03.2024
Iepazīsti otro projekta Boosting Culinary Education and Training komandu

Aktīvi norisinās darbs pie projekta “Boosting Culinary Education and Training Nr. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266” un šodien piedāvājam iepazīties ar nākošo iesaistīto...

Read more >> 28.02.2024
Iepazīsti projekta Boosting Culinary Education and Training komandu no Ukrainas

Aktīvi norisinās darbs pie projekta “Boosting Culinary Education and Training Nr. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266” un šodien piedāvājam iepazīties ar vienu no iesaistīto...

Read more >> 26.02.2024