A+
a-
Piesakies semināram "Tūrisms 21. gadsimtā"!

Aktuāli

17.01.2018

Piesakies semināram "Tūrisms 21. gadsimtā"!

PIKC Valsts SIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” (RTRIT) rīkos starptautisku semināru “Tūrisms 21. gadsimtā”.

Semināra mērķis ir veicināt vienotu izpratni par Latvijas tūrisma attīstību, pieejamību un sadarbības iespējām 21. gadsimtā.

Seminārs tiks organizēts 23. janvārī, Nīcgales ielā 26, Rīgā. Semināra mērķauditorija ir profesionālās un augstākās izglītības iestāžu pedagogi, audzēkņi, tūrisma profesionāļi un interesenti.

Semināra ietvaros tiks runāts par aktuālām tēmām – veiksmīga mārketinga izmantošana, tehnoloģiju un starptautisko projektu piesaiste, kā arī pieejamības veicināšana Latvijas tūrismā, ar savu pieredzi dalīsies dažādu uzņēmumu, tūrisma centru un tūrisma izglītības iestāžu pārstāvji.

Par Latvijas tūrisma produktu attīstību informēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvji.

Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) pārstāvji stāstīs par mārketinga iespējām tūrisma attīstībā (Rīgas un Latvijas tēla popularizēšana pasaulē, izmantojot pilsētas tūrisma zīmolu LIVE RIGA).

Turpinot par veiksmīgi izmantotām mārketinga iespējām, Preiļu novada Tūrisma Informācijas centrs un Latgales Reģiona Tūrisma Asociācija “Ezerzeme” dalīsies veiksmes stāstos par tūrisma attīstību pašvaldībās.

Par tehnoloģiju piesaisti tūrismā un tā attīstībā, savā pieredzē dalīsies “Amadeus” pārstāvis.

Lai veicinātu izpratni un attīstību tūrisma pieejamībā ikvienam, apvienības “Apeirons” pārstāvji informēs par nepieciešamajiem faktoriem pieejama tūrisma nodrošināšanai.

Semināra laikā RTRIT kopā ar Beļģijas un Somijas profesionālās izglītības iestādēm stāstīs par starptautiskajiem projektiem tūrisma izglītībā (ERASMUS+ starptautiskās partnerības projekts “City guiding for vocationaltourism education”), kā arī par tūrismu augstākās izglītības mērogā stāstīs Biznesa Augstskolas “Turība” Starptautiskās tūrisma fakultātes prodekāne Daina Vinklere.

Semināra dalībniekiem (pedagogiem, organizāciju pārstāvjiem) tiks izsniegts profesionālās pilnveides sertifikāts, (audzēkņiem) apliecinājums par dalību seminārā.

Seminārs ir bezmaksas un tā norise tiks dokumentēta ar foto un video palīdzību.

Lūdzam ņemt vērā, ka vietu skaits ir ierobežots.

Lai pieteiktos, gan skolotājiem, gan izglītojamajiem, gan citiem interesentiem jāpiesaka sava dalība līdz 22.01., sūtot pieteikumu uz seminari@rtrit.lv, ar norādi: “Pieteikums tūrisma semināram 23.01.” (papildus norādot pārstāvēto organizāciju, mācību iestādi, u.tt., kā arī dalībnieku skaitu).

Sīkāka informācija: http://www.rtrit.lv/aktuali/seminari/

Ja Jums ir jautājumi par semināru, lūdzu, sazinieties ar mums:

e-pasts – arturs.homins@rtrit.lv

tel. nr. 67795549; 29277899