A+
a-
2 vietas uz pjedestāla RTRIT jauniešiem jauno pavāru konkursā Kuressare Culinary Art 2019

Aktuāli

15.03.2019

2 vietas uz pjedestāla RTRIT jauniešiem jauno pavāru konkursā Kuressare Culinary Art 2019

APSVEICAM un lepojamies!

14.-15.martā Igaunijā, Kuressaares profesionālās izglītības skolā norisinājās gadskārtējais jauno pavāru konkurss "Culinary Art in Kuressaare 2019"

VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" šajā konkursā pārstāvēja Lauris Barakausks (E17-1/2) un Amanda Ozola (EP18-3/4ESF).

Konkursa dalībnieki startēja 2 nominācijās , izlozējot komandas pārinieku: Lauris veica 2.kursu uzdevumu - Liellopa gaļas pamatēdienu un desertā - Panna kotu - iegūta 2.vieta.

Savukārt, Amanda veica 3.kursu uzdevumu - pamatēdiens no laša ar piedevām un deserts - iegūstot 3.vietu!

Paldies skolotājai Inesei Bedeicei par ieguldīto darbu sagatavojot dalībniekus konkursam!