A+
a-
Talantu konkursa 2019 uzvarētāji ir noskaidroti!

Aktuāli

12.03.2019

Talantu konkursa 2019 uzvarētāji ir noskaidroti!

7.marta vakarā, īsi pirms sieviešu dienas, VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" notika Talantu šova 2019 "Cauri gadsimtiem" fināls.

Pēc pirmās kārtas visi 10 dalībnieki, pēs žūrijas un organizatoru lēmuma, tika arī konkursa finālā. Uz skatuves kāpa 7 fināla dalībnieki, konkursanti priecēja skatutājus ar 2 priekšnesumiem, kur viens bija pēc izlozēta gadu desmita un otrs brīvprātīgais priekšnesums. 

Augsti godātā žūrijai, vajadzēja vērtēt gan muzikālo talantu, gan ārējo izskatu un uzvedību uz skatuves, kā arī atbilstību noteiktam gadu desmitam.

Žūrijas sastāvā:

1. Gundars Lasmanis, RTRIT absolvents un Ozo restorāna līdzīpašnieks
2. Aivo Oskis, muzikants, Supernova un Xfaktors dalībnieks
3. Mārtiņš Gailītis, grupas Double Faced Eels dalībnieks

Dalībnieki bija cītīgi gatavojušies un prezentēja 14 uzstāšanās, kas izraisīja skaļas skatītāju ovācijas. Pasākuma vadītāji Laura un Raivo aizraujoši un ar humoru pieteica katru no dalībniekiem, kas padarīja pasākuma atmosfēru brīvāku un nonēmt dalībnieku stresu pirms uzstāšanās.

Pēc pasākuma notika Skatītāju simpāniju balsojums, kur uzvarētājs saņēma papildbalvu.

Kā lielākais pārsteigums gan dalībniekeim, gan skatītājiem bija grupas Double Faced Eels uzstāšanās, kuras laikā žūrijas loceklis Mārtinš un Reinis izpildīja savus karstākos hītus un iesildīja publiku līdz maksimuma. Kāmēr tika skaitīti konkursa rezutāti mākslinieki kopā ar skatītājiem dziedāja pazīstamas melodijas un gremdējās atmiņās par saviem skolas gadiem.

Sakritība vai nē, taču finālā goda pjedestālu sadalīja tikai daiļā dzimuma pārstāves. Talantu konkurss "Cauri gadsmintiem" 2019 uzvarētāji:

3. vieta - Anna Ratnere
2. vieta - Esmeralda Bube
1. vieta - Megija Daktere
Skatītāju simpātija - grupa "Minimālā stipendija", vārdu autors un izpildītājs Edgars Kuharonoks
ar sirdij tuvām dziemām par kojām un studentu problēmām.

VIDEO NO PASĀKUMA! Video - Dāniels Veidenbaums

Cerams, ka katrs no dalībniekiem kaut ko ieguva no šī konkursa un nākošgad mēs redzēsim vēl vairāk talantu, vēl dažādākus priekšnesums un vēl vairāk dalībniekus.