A+
a-
Kārlis Eduards Štammers devās AWARD Bronzas piedzīvojuma ceļojumā

Aktuāli

12.10.2018

Kārlis Eduards Štammers devās AWARD Bronzas piedzīvojuma ceļojumā

AWARD Piedzīvojuma ceļojums

Mūsu skolas AWARD jaunietis Kārlis Eduards Štammers devās Bronzas piedzīvojuma ceļojumā, kas bija viņa AWARD Bronzas līmeņa noslēguma ceļojums, lai iegūtu šo godalgu

Šis stāsts ir par 6 jauniešiem apvienotā grupā no Ulbrokas vidusskolas un Rīgas Tūrisma un Radošās Industrijas Tehnikuma,  kuri piedalās pašizaugsmes programā AWARD.  Kārlis -RTRIT audzēknis, Artūrs, Ieva, Santa, Laura un Laura U. Kopīgiem spēkiem, šie jaunieši apvienojās  lai izpildītu  bronzas līmeņa, vienu no AWARDA programas jomām -  ‘’piedzīvojuma ceļojums’’.  Viņu pavadībā bija uzraugs Laila Gabrāne  un novērtētāja Inese Zalaka, viņu uzdevums bija pārlicināties vai ar visu tiekām galā un ievērojam noteikumus kas paredzēti šajā ceļojumā.

Jaunieši devās ceļā uz Siguldu, kur ar pozitīvām domām bija gatvai uzsākt ceļojumu pa Gaujas upi. Viņiem bija  jānoairē 31 km divās dienās, konkrēts posms kurš tika jau saplānots iepriekš. Viņu  uzdevums pēc izvēles  bija saskaitīt noteikto putnu sugu daudzumu, konkrētajā apgabalā . Pirmajā dienā, viņiem bija jānoairē 12  km, kur viņi apskatīja skaisto Gaujas upi un mērķtiecīgi, lai paspēt uz starpposmu pieturvietām, dienas beigās jaunieši palika Katlapu iezī, kur vakara gaitā uzcēla savu nakšņošanas nometni un uztaisīja vakariņas. Pēc kārtīgām vakariņām jaunieši izrunāja dienas  notikumus pie pašu uzcelta ugunskura un vēlāk devās gulēt.

Otrajā dienā jauniešus ar smaidu uz sejas devās turpināt ceļojumu. Viņus sagaidīja izaicinājums, jo upē bija pretvējš un pretstraume, līdz ar to viņiem gāja grūti, bet neatlaidīgie jaunieši veiksmīgi noairēja atlikušos  19 km, mūzikas pavadībā un jautrā kompānijā.

 Ceļojuma beigās visi kā viens, ar smaidu izkāpa no laivām, un devās mājās atpūsties no  izaicinošā piedzīvojuma ceļojuma!

Kārlis turpinās ar sudraba līmeni jau šogad!