A+
a-
Uzņemam sadarbības partnerus no Černevtsi reģiona Ukrainā.

Aktuāli

20.09.2018

Uzņemam sadarbības partnerus no Černevtsi reģiona Ukrainā.

No 17.09. līdz 21.09. pie mums viesojās profesionālās izglītības speciālistu delegācija, 5 cilvēku sastāvā, kas pārstāv dažādas profesionālās izglītības iestādes no Ukrainas, Černevtsi pilsētas.
Viesus esam iepazīstinājuši ar visām RTRIT filiālēm Rīgā un viesojāmies Preiļos.

Ciemiņi no Ukrainas tika sagaidīti ar skolas audzēkļu koncertiem, iepazīstināšanu ar RTRIT darba laboratorijām un mācību klasēm, tika sarīkotas mācību ekskursijas uz populāriem un atzinību ieguvušiem restorāniem Muusu; Restaurant 3; Restaurant Steak haoss, kā arī tika apmeklētas labi pazīstamas viesnīcas  Hotel “Radi un draugi” un Avalon hotel.

Dodoties uz mūsu Latgales rezidenci, esam apmeklējuši Preiļu struktūrvienību, Parka kapellu, Leļļu karalisti, Aglonas baziliku, Kristus karaļa kalnu un Aglonas maizes muzeju. Viesiem bija iespēja satikties ar Preiļu novada domes pārstāvjiem un plašāk uzzināt par Preiļu novadu un tā attīstības iespējām.

Piektdien mūsu godātā delegācija apmeklēs Jūrmalas pilsētu ar savu pērli 5 zvaigžņu viesnīcu Baltic Beach Hotel, kā arī dosies mācību ekskursijā uz Ozo golfa klubu.

Priecājāmies uzņemt viesus ne tikai no Eiropas, bet arī paplašināt un attīstīt savu sadarbības partneru loku!