A+
a-
21 RTRIT izglītojamais uzsāks Erasmus+ Pro mobilitāti 11 dažādās sadarbības valstīs

Aktuāli

12.09.2018

21 RTRIT izglītojamais uzsāks Erasmus+ Pro mobilitāti 11 dažādās sadarbības valstīs

Jau ar 16.09.2018. 21 RTRIT izglītojamais uzsāks Erasmus+ Pro mobilitāti 11 dažādās sadarbības valstīs, starp viņeim arī mūsu apsolventi!

Šajā mācību gadā RTRIT uzsāk realizēt jauno ERASMUS+ programmas projektu “ Profesionālo prasmju veidošana” Nr. 2018-1-LV01-KA116-046827.

Projekta ietvaros savas prasmes un zināšanas starptautiskā līmenī pilnveidos 21 mobilitātes dalībnieks. Starp mobilitātes dalībniekiem ir arī 9 RTRIT absolventi, kas šī gada vasarā ieguva savu izglītības diplomu. Jaunieši pavadīs 5 mēnešus kādā no partnervalstīm. Šajā laikā jauniešiem būs iespēja ne tikai apgūt jaunas prasmes, darbojoties reālajā darba vidē, bet arī, izejiet profesionālo apmācības kursu. Visiem projekta dalībniekiem tiks sniegta iespēja iepazīt mobilitātes valsts kultūru caur kultūrizglītojošām aktivitātēm un pasākumiem. Projekta laikā jauniešiem tiek sniegta arī iespēja pilneidot savas Angļu valodas zināšanas ar Tiešsaistes valodas atbalstu (OLS), kas sniedz atbalstu valodas apguves procesā „Erasmus+“ mobilitātes programmas dalībniekiem. 

Lai veicas mūsu mobilitātes dalībniekiem!

Novēlam jums izraujošu un piedzīvojumiem bagātu mobilitāti!