A+
a-
ERASMUS+ LABĀS PRAKSES PIEMĒRI maijā.

Aktuāli

18.05.2018

ERASMUS+ LABĀS PRAKSES PIEMĒRI maijā.

15., 17. un 18. maijā RTRIT Nīcgales un Marijas ielu struktūrvienībās norisinājās ERASMUS+ Labās prakses piemērs prezentācijas.

Šo prezentāciju laikā jaunieši, kuri bija devušies gan garajās, gan īsajās mobilitātēs uz tādām valstīm kā Francija, Itālija, Zviedrija un Igaunija, saviem skolas biedriem stāstīja par pieredzēto un iegūto, mācoties un pilnveidojoties citā valstī.

Dalība ERASMUS+ starptautiskajos projektos ir iespējas personīgai un profesionālai izaugsmei. Annija Vucēna, kura bija devusies garajā mobilitātē uz Itāliju atzina: “Erasmus+ projekta piedāvātās iespējas ir plašas un ir jāgrib tās izmantot. Piedaloties šajā mobilitātē, es ieguvu ļoti daudz – iemācījos itāļu valodu, iepazinu tik krāsaino un interesanto itāļu kultūru, pilnveidoju sevi profesionālajā jomā un ieguvu jaunus draugus, kuri jau aicina atpakaļ pievienoties viņu radītajiem jaunajiem uzņēmumiem. Visiem jauniešiem, kuri vēl apsver domu – braukt vai nebraukt – atbilde ir tikai viena – IR JĀBRAUC, IR JĀMĀCĀS UN IR JĀIZBAUDA, jo citu tādu iespēju var arī nebūt!”

Paldies izglītojamiem: Kārlim Eduardam Štameram, Lindai Kalacei, Oļegam Loginovam, Aļģim Prigodam, Annijai Vucēnai, Aleksandram Čaikovskim un Nikolai Zemītei par aizraujošajiem un iedvesmojošajiem stāstījumiem!

Uz tikšanos nākamajos ERASMUS+ Labās prakses piemēros un pieredzes stāstos!