A+
a-
Kristīnes Rudzinskas lekcija izglītojamiem

Aktuāli

17.05.2018

Kristīnes Rudzinskas lekcija izglītojamiem

Karjeras atbalsta pasākumu projekta ietvaros 9.  un 14. maijā RTRIT Modes un stila nodaļas izglītojamiem notika tikšanās ar stilisti, modes eksperti, dažādu modes un mākslas pasākumu režisori un žurnāla  “LILIT LOOK” galveno redaktori Kristīnu Rudzinsku, kura vadīja ļoti interesantu lekciju-semināru “Mans veiksmes ceļš”. Viņa jauniešiem stāstīja par šīs lekcijas galveno domu, ka VEIKSMEI darbā ir ļoti niecīga nozīme. Galvenais ir tas, ko dara savas karjeras labā pats cilvēks.

Kristīne pastāstīja par savu karjeru no modeles līdz modes un stila ekspertei, rādīja prezentāciju, kurā bija iekļautas viņas darbu un darbības virzienu vizualizācijas, kā arī mudināja topošos profesionāļus  nepārtraukti mācīties un pilnveidoties ikvienā vietā, kur būs iespēja strādāt vai praktizēties. Kristīne ieteica jauniešiem attīstīt ikvienu savu spēju un prasmi, jo tās var kļūt par karjeras un izaugsmes pamatu nākotnē.

Gan izglītojamajiem, gan pedagogiem bija interesanti uzzināt par modes industrijas niansēm un iespējamām prakses un darba vietām jaunajiem speciālistiem.

Meistares galveno ieteikumu var adresēt ikvienam no mums: ja tev ir kāds talants, centies to attīstīt un dodies sabiedrībā ar savu piedāvājumu, negaidi, ka tevi kāds pēkšņi atradīs cilvēku pūlī un piedāvās interesantu darbu.

Modes un stila nodaļas pasniedzēji augsti vērtē Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts izglītojamiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” devumu un nozīmi audzēkņu izglītošanā. Pateicoties šim projektam, izglītojamie var iepazīties ar nozari un tās prasībām ne tikai no teorētiskās puses, bet arī uzzināt un uzklausīt praktiskas lietas un īstu pieredzi no Latvijas vadošajiem nozares profesionāļiem.