A+
a-

Nord Plus Junior project: “Young Minds-Great Skills"

Pagājušonedēļ pie mums viesojās Nord Plus Junior project: “Young Minds - Great Skills” partneri no TRADIUM biznesa un tehniskās koledžas Dānijā. Kathrine Kolding un Andersen Mette Dyhr kopā ar Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma projektu vadītāju Zani Saukāni, projektu asistentu Artūru Hominu un profesionālo priekšmetu skolotāju Anitu Krūziņu-Liepu apsprieda projekta idejas un sagatavotās idejas iekļāva NordPlus Junior projekta pieteikumā, kas tiks iesniegts 2019.gada februārī. Projekta pamatā būs OECD (Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija) identificētās 21.gadsimta prasmes – kritiskā domāšana un problēmu risināšana, komunikācija, sadarbība, radošā domāšana un inovācija.
Vizītes laikā norisinājās projekta sagatavošanas sanāksme, tika iepazītas tehnikuma telpas un prakses vietas.

Ceram uz veiksmīgu sadarbību jau nākamajā mācību gadā!

Piesakies Nordplus projektā “Young Minds-Great Skills" ar TRADIUM biznesa un tehnisko koledžu Dānijā.

Piesakies dalībai Nordplus projektā “Young Minds-Great Skills", kuru īstenojam kopā ar TRADIUM biznesa un tehnisko koledžu Dānijā.

 Projektā būs 2 aktivitātes:

  • Mūsu – projektā iesaistīto audzēkņu un skolotāju mācību vizīte Dānijā (plānotais laiks 4.-10.novembris)
  • Tradium skolas audzēkņu un skolotāju programma mūsu skolā (plānotais laiks 25.novembris - 1.decembris)

Programma – radošās darbnīcas un mācību ekskursijas dažādās profesionālajās jomās.

Ja esi komunikabls, pārvaldi angļu valodu un esi gatavs iepazīstināt viesus ar Rīgu, Latviju un savu izvēlēto profesiju – piesakies. Lai pieteiktos sūti īsu pieteikuma/motivācijas vēstuli uz arturs.homins@rtrit.lv, Neaizmirstot norādīt svarīgus faktus par sevi – vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, grupu, kurā mācies kā arī audzinātājas vārdu, uzvārdu.

OBLIGĀTI jānorāda vēstules tēmā: pieteikšanās NORDPLUS!

PIETEIKŠANĀS LĪDZ 02.10.2019.

Nordplus projekta “Young Minds-Great Skills" ietveros audzēkņi dodas uz Dāniju

VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" audzēkņu un skolotāju mācību vizīte uz Dāniju no  4.-10.novembrim Nordplus projekta “Young Minds-Great Skills" ietvaros, kuru īstenojam kopā ar TRADIUM biznesa un tehnisko koledžu Dānijā, Randers pilsētā. Šī projekta laikā izglītojamiem ir iespēja apgūt 21.gadsimta prasmes – kritiskā domāšana un problēmu risināšana, komunikācija, sadarbība, radošā domāšana un inovācija.

Programmā iepazīsanas ar Dānijas uzņēmuma JYSK pārdošanas stratēģiju, metodēm, darbinieku motivāciju u.c., kā arī darba grupas, komandas darbs, radošās darbnīcas un mācību ekskursijas dažādās profesionālajās jomās.