14.01.2019
Šo piektdien,11.01.2019., PIKC VSIA Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma gaišajā aktu zālē norisinājās vieslekcija Pārtikas ražošanas nodaļai un citiem interesentiem par tēmu "Biskvītu inovācijas" un "Šokolādes celš", ko vadīja Beļģijas profesionālās skolas PIVA lektors Pieter Van Nuffel.
Viesis no Beļģijas pastāstija kā top šokolāde no pašiem pirmsākumiem un parādijā neapstrātās kakao pupiņas, dalījās šokolādes ķīmiskās īpašībās un demonstrēja šokolādes apstrādes paņēmienu daudzveidību. Skolotāji un audzēkņi ieguva daudz jaunu zināšanu par šokolādi un saldumu industriju kopumā
Peters viesojās Latvijā saistībā ar Erasmus+ personāla mobilitāti, kuras mērķis bija prakses vietas "Ozo restorāns"pārraudzība. Šajā restorānā no 18.10 .- 18.02. savu praksi iziet Profesionālās izglītības iestādes PIVA, Maizes un miltu izstrādājumu ražošanas programmas audzēkne.
.