A+
a-
Erasmus+ mobilitāti Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā ir uzsākuši 10 jauni, atraktīvi un zinātkāri jaunieši

Aktuāli

18.09.2018

Erasmus+ mobilitāti Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā ir uzsākuši 10 jauni, atraktīvi un zinātkāri jaunieši

Sadarbībā ar starptautiskās organizācijas C.H.A.S.E. (Consortium of Hospitality and Accommodation Schools of Europe) partneriem, savu Erasmus+ mobilitāti RTRIT, Rīgā, šodien ir uzsākuši 10 jauni, atraktīvi un zinātkāri jaunieši no : Ungārijas (4), Itālijas (3), Francijas (1), Beļģijas (1) un Zviedrijas (1).  Erasmus+  mobilitāte, jaunajiem apmaiņas studentiem mūsu izglītības iestādē norisināsies laikā no 17.09.2018. līdz 17.02.2019. Mobilitātes projekta ietvaros un noslēgtā sadarbības līguma ar  C.H.A.S.E. starptautiskas organizācijas biedriem, mobilitātes programmas laikā jauniešiem tiek nodrošināta kultūrizglītojoša programma, kuras ietvaros RTRIT pedagogi sniegs projekta dalībniekiem teorētiskas un praktiskās zināšanas tādās jomas kā: Latvijas tūrisma produkts, Latvijas kultūrvēsture, Latviešu valodas pamati, Latvijas gastronomijas pamati, Viesmīlība. Tāpat, programmas ietvaros jaunieši mācību vizītēs apmeklēs Latvijas top 10 tūrisma objektus, Latvijas tradicionālos mājražotājus un atpazīstamākos restorānus un viesmīlības uzņēmumus.

Sākot ar oktobra vidu visi projekta dalībnieki uzsāks savu praktisko apmācību augstākās klases ēdināšanas, viesmīlības un tūrisma uzņēmumos, lai pilnveidotu savas praktiskās zināšanas un gūtu jaunas iemaņas apgūstamajā specialitātē.

Kā jau tika minēts iepriekš, 22 RTRIT jaunieši ERASMUS+ Pro projekta ietvaros savu mobilitāti aizvada kādā no C.H.A.S.E. organizācijas partnervalstīm.